laupäev, oktoober 20, 2012

Praetud suvikõrvits

Viimasel ajal ei ole olnud tuju midagi blogisse lisada. Eks see rohkem küll selline enesehaletsemise olukord on. No ei oska mina nii ilusaid pilte teha nagu näiteks puhtarõõmu Piret, või nii lahedalt kirjutada nagu peastpehme Liina...Süüa meeldib endiselt teha ja uus käsitsikirjutatud märkmik aina täieneb.
See retsept on lisatud perekonna kaugelviibiva võsukese nõudmisel.
Pilt on klõpsatud millalgi enne sööki.


Vaja läheb:
suvikõrvits,keskmise suurusega
soola
küüslauku
muna
jahu
õli

Soovi korral võid suvikõrvitsa koorida. Lõika kõrvitsast umbes poole cm paksused viilud. Pane viilud kaussi, lisa sool ja purustatud (riivitud) küüslauk. "Masseeri"kätega kogu kupatus korralikult läbi ja jäta mõneks ajaks marineeruma. Järgmisel päeval on maitse isegi parem.
Pane taldrikule jahu ning klopi kausis muna lahti.Paneeri viile algul jahus, siis kasta need munasse ja prae keskmise kuumusega pannil kuldseks.
Sobivad iga prae täienduseks.


3 kommentaari:

  1. aitäh :) läheb täna kokkamisele!

    VastaKustuta
  2. Kallis Teele emme! Ära muretse - Sinu armastus toidu vastu paistab välja ikka olenemata sellest, millised on pildid (millel pole midagi viga!) või kui lõbusalt kirjutad! Olen Sinu retseptidest saanud mitmelgi korral innustust ja olen alati väga rõõmus kui oled uue sissekande teinud!

    VastaKustuta
  3. Tänud, Sandra! Tore, et suudan kedagi innustada.

    VastaKustuta