pühapäev, detsember 05, 2010

Paberil praetud forell



Üks tore võimalus natuke teistmoodi kala valmistada. Lõika küpsetuspaberist ring, mis katab panni kuni servadeni (Serlal on selleks lausa spetsiaalne paber). Aja pann kuumaks ning prae kala mõlemalt poolt 3 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Rasva pole vaja, samuti oled vaba pannipesust.



Lisandiks sobivad aedoa ja porgandikangid. Keedan neid algul soolakas vees 5 minutit ning hiljem lasen pannil või ja küüslaugu segus pisut haududa. Väga hästi sobisid kala juurde ka küpsetatud kirsstomatid.


500g kirsstomateid

1spl õli

o,5tl soola

0,5tl suhkrut

1tl kuivatatud punet

musta pipart

Lao kirsstomatid sobivasse ahjuvormi. Sega kausis õli, sool, suhkur, pune(arvan, et basiilik sobiks ka) ja must pipar. Nirista segu tomatitele. Nami-nami retsept ütleb, et tomateid tuleb küpsetada 160 kraadises ahjus 1,5-2 tundi. Minul kulus vaid tund. Hea, et veel õigel ajal jaole sain, olid teised juba üsna närtsinud moega. Maitse oli aga hea.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar