esmaspäev, oktoober 10, 2011

Õuna-suitsujuustu võileib


Tore võilevakate, mille idee sain Toidutarest. Suitsujuust on minu jaoks aastaid olnud unustustehõlmas. Samas on ta vist toode, mis on nii seesmiselt, kui ka väliselt jäänud aastakümneteks muutumatuks. Lapsepõlvest mäletan vaid, et nahk et tahtnud juustu ümbert nii hõlpsasti lahkuda nagu tänapäeva juustul.

100g suitsujuustu
1 suur hapukam õun
1 küüslauguküüs
3-4 spl paksu majoneesi
purustatud musta pipart

Valmistamine on imelihtne, Riivi juust ja õun jämeda riiviga. Purusta sisse küüslauguküüs. Lisa majonees, maitsesta pipraga.
Maitseb suurepäraselt kodusel leival.



Võileib oli sel sügisel tuletorni kohviku menüüs.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar