Pühapäev, veebruar 27, 2011

Kiluamps


Vaja läheb:
100g peenelt riivitud keedetud peeti
100g toorjuustu
2tl delikatess mädarõigast
soola, pipart, suhkrut

Sega kokku, riivitud peet, toorjuust ja mädarõigas, maitsesta soola, pipra ning suhkruga.
Rösti leib kergelt, lõika leivast ringid või kolmnurgad. Tõele au andes, olid minu suupisted kolmnurgad, kuna viinapitsiga lõikamine osutus üheks suureks nüsimiseks. Nii et pilt on natuke pakasuka.Pane leivale peedikreem, poolita kilufilee, eemalda nahk, keera rulli, säti torniks ning kaunista tillioksaga. Maitseb kilusõbrale olivaliselt.

Epiloog
Tuleb välja, et ise midagi uut välja mõelda on suht võimatu. Järgmisel päeval netis surfates leidsin selle postituse. Isegi kogused olid peaaegu samad.




1 kommentaar: