![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgHlQGRnAvvR3Jey7Llr1kiwQT6K4jKimeGyQUmGIdm-aL6kNls8pImMEVsWblmcTJDy8chIJyZASazWUaQSp07p0ejzh4k0tegFFNr6TcPFLaekIB8VFNc9wplVCUikhFDZeRmU3DZUoks/s400/toidupildid+006.jpg)
Karamellkaste
3spl muscovado suhkrut
2spl demerara suhkrut
1spl vett
Kreem
200ml (2dl) piima
200ml (2dl) vahukoort
100ml (1 dl) suhkrut
2 muna
4 munakollast
pool vaniljekauna
Kõigepealt valmista karamell. Selleks keeda suhkruid ja vett madalal kuumusel ühtse segu tekkimiseni. Jaga karamellisegu 6 silokoonvormi ( läbimõõt 7 cm, kõrgus 4 cm ).
Sega kausis munad ja munakollased. Kuumuta potis piim, vahukoor ja vaniljekauna seemned ja koor. Ära keeda! Pane paar lusikatäit kuuma segu munade hulka, sega. Nüüd lisa ülejäänud piima-vahukooresegu, samal sega massi vispliga. Kurna saadud segu läbi sõela ja vala vormidesse. Kuumuta ahi 110 kraadini.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiL498K8qwZ8r8iQ1WQYLp2avhYW2xp3gHKMTFnsh-WouWwiAnwfus1pKeZPLw4NNZuXpJzGeaZs3MPwETdDXUlOt3CQK9N6GEWfrevbxYpcQFQqX3PDoO-7Wp_lhbU3dCiFv99kqJhZ6HD/s200/toidupildid+001.jpg)
Aseta vormid külma jahtuma. Lõika ettevaatlikult vormi ääred lahti ja aseta vorm tagurpidi taldrikule. Siidine kreem ja mõnus muscovado- maitseline karamelline kaste; lihtsalt täiuslik magustoit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar