Esmaspäev, märts 21, 2011

Külm ingverimaitseline porgandisupp avokaadoga

Kevade alguseks igati sobiv suutäis. Eks oleks tõesti viimane aeg ka taljele mõtlema hakata. Retsept pärit Nami-Namist. Mõned omapoolsed muudatused tegin ka.

3 küpset avokaadot
5dl porgandimahla (Kadarbiku)
1/2tl soola
poole laimi mahl
2tl värskelt riivitud ingverit
pisut karripulbrit
meresoola

Püreestasin saumikseriga 2 avokaadot, porgandimahla, riivitud ingveri, 3tl laimimahla ja soola. Kolmanda avokaado lõikasin väikesteks kuubikuteks, lisasin karripulbri, pisut laimimahla ja soola.Valasin supi suurematesse viskiklaasidesse, puistasin avokaadotükid pinnale ja valmis ta oligi.
Tere tulemast kevadesse!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar